Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Divinity: Fallen Heroes

*
Larian Studios και Logic Artists ανακοίνωσαν το Divinity: Fallen Heroes, ένα νέο strategy παιχνίδι τοποθετημένο στο σύμπαν της πετυχημένης σειράς. Θα μπορείτε να ελέγξετε χαρακτήρες από το Divinity: Original Sin 2, δηλαδή τους έξι βασικούς companions μαζί με τον Malady και θα ταξιδέψετε πάνω στην Lady Vengeance, το ιπτάμενο πλοίο. Πάνω από 60 αποστολές σας περιμένουν με τις επιλογές σας να επηρεάζουν και το πώς εξελίσσεται η ιστορία του παιχνιδιού. Θα χρειαστεί να βρείτε συμμάχους και να επιβιώσετε, τόσο σε single player όσο και σε coop, με μερικές από τις νέες προσθήκες να συμπεριλαμβάνουν το να μπορείτε να συνδυάσετε τις επιθέσεις σας με στοιχεία της φύσης όπως η φωτιά και το νερό, καθώς και την έλευση όπλων και τουφεκιών, δίχως αυτό να σημαίνει πως θα πετάξετε στα σκουπίδια τα ξίφη σας. Δείτε το trailer για το Divinity: Fallen Heroes παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*